Contact
Servicii

Consultanta

 

servicii-procasa-homedesign

Designerul nostru personal este la dispozitia dumneavoastra pentru a va ajuta sa luati cele mai bune decizii. Va oferim toate informatiile de care aveti nevoie pentru a crea un spatiu extraordinar, de care sa va puteti bucura cu adevarat.

Masuratori

La Procasa Home Design, vrem ca rezultatul final sa fie perfect. De aceea, etapa de masuratoare este foarte importanta in procesul de amenajare a unei incaperi, fiind in stransa legatura cu procesul continuu de amenajare. Din momentul in care v-ati hotarat sa efectuati o comanda la noi (pentru perdele, draperii), urmeaza cativa pasi pentru personalizarea produselor alese, in functie de preferintele si proiectul dumneavoastra.

Efectuarea masuratorilor este obligatorie pentru realizarea ofertei de amenajare. La Procasa Home Design, echipa de montatori va veni la dumneavoastra pe baza unei programari. Deplasarea la fata locului pentru vizionarea lucrarii si stabilirea pretului final se asigura gratuit pentru locatiile din Bucuresti, dupa vizita la showroom-ul companiei si contra cost pentru clientii aflati in afara Bucurestiului, in functie de locatie. Recomandam ca masuratoarea sa aiba loc in momentul in care casa este finisata – pardoseala montata, tavan finisat, pentru ca rezultatele sa fie fara gres.

Confectionarea

 

In cei aproape 10 ani de experienta, in atelierul nostru de croitorie am creat perdele si draperii pentru locatii importante – pensiuni, ambasade, restaurante, vile sau apartamente. Procasa Home Design executa in atelierul propriu o gama larga de produse:
– perdele si draperii cu diverse rejanse: wave (in valuri / in forma de S), fagure, paralel, cuta randunica, cuta americana, cuta creion, cuta frantuzeasca, cuta Goblet, etc.
– cuverturi;
– fete de masa, naproane;
– lenjerie cu dimensiuni speciale;
– drapaje, decoruri sofisticate;
– borduri, sisteme storuri romane atipice, storuri venetiene.
– drapaje cu pasmanterii.

Montaj

 

7092770635_3f1b0d6456_o

Montajul este ultima etapa a procesului de amenajare – e momentul in care va puteti bucura pe deplin de alegerea facuta si de eleganta, calitatea si confortul oferite de produsele noastre.

Echipa de montaj Procasa Home Design se va deplasa la casa dumneavoastra sau la birourile ce urmeaza sa fie decorate. Specialistii nostri realizeaza fiecare proiect cu grija si atentie deosebita.
Aceasta ultima etapa se realizeaza in momentul in care casa este finisata si curata. Clientii nostri trebuie sa asigure frontul de lucru, pentru ca echipa noastra sa aiba conditii optime pentru realizarea unui montaj ireprosabil.

Important

Oferim o garantie de un an de zile pentru serviciile noastre de montaj, in conditii normale de utilizare dar si servicii postgarantie.